Terre Allegre Sangiovese
Om vinen
Philippe Rossignol er en mester i at skabe generiske vine af høj kvalitet. Hans tilgang til vinfremstilling er yderst seriøs, hvilket afspejles i hans Gevrey-Chambertin, der er på niveau med premier crus fra de fleste andre Bourgogne-producenter. Rossignol fokuserer på terroir og manipulerer så lidt som muligt med vinen, der gæres på naturlig gær og let filtreres. Druerne håndhøstes og vinificeres i delvist nye egetræsfade. Vinen har en rubinrød farve med rosa reflekser. Duften er fyldt med noter af røde bær og tørrede blomster med krydrede undertoner. Smagen er delikat og kompleks med noter af blomster, sorte kirsebær, mørk chokolade og bløde tanniner, der gør det svært at skelne fra en premier cru-vin. En vin med vidunderlig dybde og længde samt en flot, mineralsk finish. Perfekt til lette retter som grill, pasta, risotto og mere.
40,00 DKK
pr. fl. v/6