Piani Castellani
Inno Emilia Rosso
Lavet på druer, der håndplukkes i det sene efterår, indenfor den sidste halvdel af oktober. Druerne bliver presset blødt og gennemgår en maceration i 5-6 dage ved kontrolleret temperatur på omkring 28-30°C og lagres efterfølgende i 6 måneder på franske egetræsfade og 2 måneder på ståltanke. Duften er fyldt med solmodne kirsebær og ristede noter fra fad. Smagen er fyldt med mørke kirsebær og blød, ristede vanilje fra fad med underliggende friske noter af røde bær. Ville gå perfekt til pasta med kødsovs, stegt kød, grill mm.
Piani Castellani er beliggende i Emilia-Romagna provinsen. Filosofien bag vinene er, at god vin fødes i marken og laves med respekt for traditioner tilsat de muligheder innovationen giver. Signaturvinene er fyldige, intense og med masser af solmoden frugt, og filosofien må siges at have båret frugt. Piani Castellani har modtaget høje internationale ratings i nyere årgange.
Piani Castellani er beliggende i Emilia-Romagna provinsen. Filosofien bag vinene er, at god vin fødes i marken og laves med respekt for traditioner tilsat de muligheder innovationen giver. Signaturvinene er fyldige, intense og med masser af solmoden frugt, og filosofien må siges at have båret frugt. Piani Castellani har modtaget høje internationale ratings i nyere årgange.