2019 Barolo Serre dei Roveri
Om vinen
Barolo! Vinens konge, kongernes vin. Den helt traditionelle måde at lave Barolo på, er at plukke druer fra Barolo's 11 landsbyer. Fra La Morra får man Nebbiolos udsøgte aromaer. Fra Serralunga får man dens usammenlignelige kraft. Hver landsby producerer Nebbiolo-druer, der på forskellig vis bidrager til den balance mellem elegance og kraft, der ikke bare gør Barolo så speciel men også til en af vinverdenens helt store oplevelser.
Serre dei Roveri fremstiller Barolo på den traditionelle måde. Eller næsten. Mosten gærer i ståltank under kontrollerede temperaturer og macererer med skallerne i 12 dage. Tidligere lod man most og skaller ligge sammen i længere tid, men Serre dei Roveri ønsker at lave en mere drikkeklar Barolo, og det er en af metoderne. Efter gæring lagrer vinen i 18 måneder på store slavonske fade, inden den flaskes og gøres klar til dit middagsbord, hvor den duftende eleksir af roser og kirsebær, med sin frugt, krydderier og blide tanniner, vil gøre enhver middag lidt bedre.
135,00 DKK
pr. fl. v/1